Beeld bij Jaarlijkse bijeenkomst amateurkunst

Aanmelden: Jaarlijkse bijeenkomst amateurkunst

Kom op 22 april ideeën uitwisselen en ga in gesprek met mede-amateurkunstenaars over de uitdagingen in het veld.
Ook bespreken we of we een gezamenlijke activiteit kunnen organiseren.

📅 Donderdag 22 april | Tijd: N.t.b.
✍️ Aanmelden door het formulier onderaan
deze pagina in te vullen

📍 Online via ZOOM

Alle verenigingen, stichtingen, clubjes, groepen en organisaties die actief zijn op het gebied van amateurkunst worden uitgenodigd om bij deze jaarlijkse bijeenkomst aanwezig te zijn. Waarvoor is deze bijeenkomst bedoeld? Voor (hernieuwde) kennismaking, het uitwisselen van plannen, ideeën en gedachten en om samen op te kunnen trekken bij uitdagingen waar het hele veld mee te maken heeft. Ook gaan we inventariseren of we een gezamenlijke activiteit kunnen organiseren om de vele verenigingen en organisaties die Veenendaal rijk is, in het zonnetje te zetten.

Inschrijven voor de bijeenkomst amateurkunst? Vul dan het formulier hieronder in en vergeet niet op 'Indienen' te klikken!

Heb je een vraag over deze bijeenkomst? Neem dan gerust contact op met de Cultuurmakelaar door een mailtje te sturen naar haar e-mailadres: cultuurmakelaar@maakveenendaal.nl.

Aanmelden voor de bijeenkomst:

Er mogen meerdere mensen van één organisatie deelnemen. Echter moeten zij zich wel per persoon inschrijven, zodat iedereen een eigen linkje voor de vergadering krijgt.