Toneelgroep Artis Amore
Foto
Toneelgroep Artis Amore

Ons team

Het team van MAAK is klein maar fijn, vol van ambitie en bestaat uit mensen die zich enthousiast inzetten voor alle culturele instellingen en creatieve projecten die Veenendaal rijk is (of rijk wil zijn!).
Hieronder stellen we ons graag aan je voor...


Nicoline Pouwer

Als je het aan Nicoline vraagt, brengt kunst en cultuur houvast, inspiratie en vernieuwing tot stand. Het wijst de weg in deze snel veranderende wereld. Het is nu meer dan ooit belangrijk om kunst en cultuur voor iedereen toegankelijk te maken en het culturele aanbod op maat aan te bieden. Zij kan dan ook niet wachten om met jou in contact te komen, om de wensen en ideeën uit Veenendaal samen met het team van MAAK. te realiseren!

Nicoline is een geboren en getogen Veenendaler en begon als zangeres bij de Willibrord Studio in Veenendaal. Zij genoot haar zang- en theateropleiding aan het Rotterdams Conservatorium, waarna zij cum laude afstudeerde aan The Royal Academy of Music in Londen. Als solist zong zij onder andere in de Doelen, het Koninklijk Concertgebouw en theater Carré en begeleid zij als coach jong talenten naar muziek- en theateropleidingen. In haar rol als podcastproducent creëert zij multidisciplinaire kunstuitingen die bijdragen aan het welzijn van de mens.

 


Cheraine van den Brink

Cheraine zorgt voor de zichtbaarheid van alle 'makers' (jullie!) van MAAK.
De content op de website, de berichten op social media, de agenda in de krant, posters en banners in de stad: allemaal bedacht en gemaakt door onze communicatie-expert! Naast dat Cheraine voor MAAK werkt, verzorgt ze ook de social media-kanalen van De Muzen.
Ook is ze eigenaar van haar marketing / communicatiebedrijfje Cherrie Creations, waarmee ze zich inzet voor andere (culturele) projecten en partijen, zoals Toneelgroep Pitjes United en Theater Lampegiet.
Verder is Cheraine een fanatiek Latin-danser, gaat ze graag naar het theater en wanneer er dan nog een beetje tijd overblijft, doet ze graag een spel of is ze creatief aan de slag.
 


Simone van Brummelen

Moet er iets geregeld worden? Dan moet je bij Simone zijn! Als medewerker Projecten & Evenementen zorgt zij ervoor dat culturele activiteiten in samenwerking met verschillende organisaties uitgevoerd worden. Denk aan de Oranjeweek, Urban Playground, Plaza Cultura alsook de Meetingpoints voor de Amateurkunstsector.
Naast haar werkzaamheden bij MAAK is Simone ook werkzaam als museumdocent en programmamaker educatie en bedenkt ze graag creatieve activiteiten voor groepen. Met Simone ga je het meeMAAKen!


Een keertje kennis met ons maken? Kom langs bij Spectrum voor een kopje koffie!