Toneelgroep Artis Amore
Foto
Toneelgroep Artis Amore

Ons team

Het team van MAAK. is klein maar fijn, vol van ambitie en bestaat uit mensen die zich enthousiast inzetten voor alle culturele instellingen en creatieve projecten die Veenendaal rijk is (of rijk wil zijn!)
Hieronder stellen we ons graag aan je voor...


Nicoline Pouwer - Cultuurmakelaar

Als je het aan Nicoline vraagt, brengt kunst en cultuur houvast, inspiratie en vernieuwing tot stand. Het wijst de weg in deze snel veranderende wereld. Het is nu meer dan ooit belangrijk om kunst en cultuur voor iedereen toegankelijk te maken en het culturele aanbod op maat aan te bieden. Zij kan dan ook niet wachten om met jou in contact te komen, om de wensen en ideeën uit Veenendaal samen met het team van MAAK. te realiseren!

Nicoline is een geboren en getogen Veenendaler en begon als zangeres bij de Willibrord Studio in Veenendaal. Zij genoot haar zang- en theateropleiding aan het Rotterdams Conservatorium, waarna zij cum laude afstudeerde aan The Royal Academy of Music in Londen. Als solist zong zij onder andere in de Doelen, het Koninklijk Concertgebouw en theater Carré en begeleid zij als coach jong talenten naar muziek- en theateropleidingen. In haar rol als podcastproducent creëert zij multidisciplinaire kunstuitingen die bijdragen aan het welzijn van de mens.
➡️ E-mailadres: cultuurmakelaar@maakveenendaal.nl
 


Cheraine García-van den Brink - Communicatie

Cheraine zorgt voor de zichtbaarheid van alle 'makers' (jullie!) van MAAK.
De content op de website, de berichten op social media, de agenda in de krant, nieuwsbrieven, posters en banners in de stad... Naast dat Cheraine voor MAAK. werkt, verzorgt ze ook de social media-kanalen van De Muzen.

Ook is Cheraine eigenaar van haar creatieve (communicatie)bedrijfje Cherrie Creations, waarmee ze zich inzet voor andere culturele projecten en partijen, zoals Toneelgroep Pitjes United en Theater Lampegiet. Daarnaast maakt ze oorbellen en creëert ze producten waardoor anderen hier zelf mee aan de slag kunnen gaan!

Verder is Cheraine een fanatiek Latin-danser, gaat ze graag naar het theater en wanneer er dan nog een beetje tijd overblijft, doet ze graag een spel met familie of vrienden.
➡️ E-mailadres: info@maakveenendaal.nl
 

Sanne Heymann - Kwartiermaker

Kunst en cultuur is van en voor iedereen. Waar je ook woont, hoe oud je ook bent, iedereen moet de kans krijgen te ervaren wat kunst en cultuur met je kan doen én welke talenten je misschien wel bij jezelf kunt ontdekken. Als Kwartiermaker helpt Sanne om het culturele aanbod in Veenendaal meer zichtbaar te maken én nieuwe initiatieven te ontplooien. Heb je een tof idee om de inwoners van Veenendaal (meer) bij kunst en cultuur te betrekken? Sanne denkt graag met je mee om jouw idee mogelijk te MAAK'en!

Naast haar werk als Kwartiermaker is Sanne onder de naam Creatiefnemer werkzaam als presenator, verhalenverteller, programmeur en schrijver. Hoewel ze niet is geboren in Veenendaal, is ze inmiddels wel een echte 'Veense Wolpoes' en vindt ze niks mooier dan haar eigen woonplaats een stukje mooier maken. In haar vrije tijd verzint ze graag gekke hardloop- of wandelavonturen en proost ze daar na afloop het liefst op met een lekker speciaalbiertje bij Robert's Pub.
➡️ E-mailadres: sanne@maakveenendaal.nl
 

Sjors Driever - Projectmedewerker

Voor Sjors draait alles om de kracht van cultuur, vooral als het gaat om het betrekken van jongeren. Als projectmedewerker bij MAAK. gaat Sjors gepassioneerd aan de slag met het ontwikkelen en coördineren van diverse projecten. Of het nu gaat om muziekworkshops, culturele evenementen of andere creatieve initiatieven, hij staat klaar om je te inspireren en te betrekken bij alles wat MAAK. te bieden heeft.

Naast zijn werk bij MAAK. brengt Sjors zijn vrije tijd het liefst door met het maken van muziek. Als muzikant onder de naam ‘SJORSA’ brengt hij niet alleen zijn eigen muziek tot leven, maar deelt hij ook zijn passie door workshops te geven. Zijn enthousiasme voor cultuur is aanstekelijk en hij zet zich vol overgave in om een positieve impact te maken op de Veense jongeren en de rest van de inwoners.

Wil je samenwerken aan een creatief project of heb je een geweldig idee om jongeren te betrekken bij kunst en cultuur? Sjors is er klaar voor om samen met jou een verschil te maken in Veenendaal!

 

Arkia El Kaddouri - Cultuurcoach

Arkia gaat aan de slag binnen MAAK. als cultuurcoach. Ze gaat zich onder andere bezighouden met het ontwikkelen van een divers cultureel aanbod in de wijken van Veenendaal. Arkia zal de verbindende factor zijn tussen verschillende kunst- en cultuurinstellingen en biedt Veenendalers de mogelijkheid om zich op deze gebieden te ontplooien en te verrijken.
Naast haar 2 dagen bij MAAK, werkt ze de overige 3 dagen voor Veens Welzijn als wijkcoach.

Ruim zestien jaar geleden is Arkia in Veenendaal komen wonen. In haar vrije vindt ze het fijn om tijd door te brengen met mijn dochters. En als het lukt, is Arkia graag buiten om een wandeling te maken of binnen in de sportschool (haar goede voornemen voor dit jaar!)

Arkia drinkt graag koffie en ze vindt het altijd leuk om onder het genot daarvan de mensen te leren kennen met wie ze in het Veense culturele veld te maken krijgt. Dus wie komt er een keertje kennismaken en sparren?Een keertje live kennis met ons maken? Kom langs bij Spectrum voor een kopje koffie! Je vindt ons op de tweede verdieping.