Toneelgroep Artis Amore
Foto
Toneelgroep Artis Amore

Ons team

Het team van MAAK is klein maar fijn, vol van ambitie en bestaat uit mensen die zich enthousiast inzetten voor alle culturele instellingen en creatieve projecten die Veenendaal rijk is (of rijk wil zijn!).
Hieronder stellen we ons graag aan je voor!


Floor van Donselaar

Floor is Cultuurmakelaar van Veenendaal. Ze denkt graag mee, verbindt, adviseert en helpt je met nieuwe plannen en wilde ideeën. Naast Cultuurmakelaar is Floor ook docent eventmanagement aan de Hogeschool TiO en festivalproducent voor verschillende festivalletjes in de provincie Utrecht. Ook maakt ze deel uit van de commissie Talentontwikkeling bij het Fonds voor Cultuurparticipatie.
Een keertje kennismaken? Kom langs bij Spectrum voor een kopje koffie!
 


Cheraine van den Brink

Cheraine zorgt voor de zichtbaarheid van alle 'makers' (jullie!) van MAAK.
De content op de website, de berichten op social media, de agenda in de krant, posters en banners in de stad: allemaal bedacht en gemaakt door onze communicatie-expert! Naast dat Cheraine voor MAAK werkt, verzorgt ze ook de social media-kanalen van De Muzen. Verder is ze eigenaar van haar marketing / communicatiebedrijfje Cherrie Creations, waarmee ze zich inzet voor andere (culturele) projecten en partijen, zoals Toneelgroep Pitjes United en Theater Lampegiet.
 


Stephanie van Zetten

Mijn naam is Stephanie en ik ben een vierdejaars cultureel erfgoed student aan de Reinwardt Academie in Amsterdam. Mijn specialisaties binnen deze opleiding liggen vooral in het uitvoeren van onderzoek en het culturele ondernemerschap. In de laatste maanden van mijn opleiding kom ik het team van MAAK versterken. Als Veenendaler vind ik het ontzettend leuk en interessant om mij te verdiepen in het culturele aanbod van Veenendaal. Vanaf januari t/m mei doe ik daarom onderzoek naar hoe de culturele sector en het bedrijfsleven in Veenendaal elkaar kunnen versterken.