Toneelgroep Artis Amore
Foto
Toneelgroep Artis Amore

Ons team

Het team van MAAK is klein maar fijn, vol van ambitie en bestaat uit mensen die zich enthousiast inzetten voor alle culturele instellingen en creatieve projecten die Veenendaal rijk is (of rijk wil zijn!).
Hieronder stellen we ons graag even aan je voor!

Floor

Floor is Cultuurmakelaar van Veenendaal. Ze denkt graag mee, verbindt, adviseert en helpt je met nieuwe plannen en wilde ideeën. Naast Cultuurmakelaar is Floor ook docent eventmanagement aan de Hogeschool TiO en festivalproducent voor verschillende festivalletjes in de provincie Utrecht. Ook maakt ze deel uit van de commissie Talentontwikkeling bij de Fonds voor Cultuurparticipatie en is ze deelnemer van het executive programma Leiderschap in Cultuur (LinC).
Een keertje kennismaken? Kom langs bij Spectrum voor een kopje koffie!

Cheraine

Cheraine zorgt voor de zichtbaarheid van alle 'makers' (jullie!) van MAAK.
De content op de website, de berichten op social media, de agenda in de krant, posters en banners in de stad: allemaal bedacht en gemaakt door onze communicatie-expert! Naast dat Cheraine voor MAAK werkt, verzorgt ze ook de social media-kanalen van De Muzen. Verder is ze eigenaar van haar marketing/communicatiebedrijfje Cherrie Creations, waarmee ze zich inzet voor andere (culturele) projecten en partijen, zoals Toneelgroep Pitjes United en Theater Lampegiet.

Joeri

MAAK is er voor iedereen in Veenendaal. Om te zorgen dat ook daadwerkelijk iedereen met een cultureel plan of creatief idee ons weet te vinden, gaat Joeri onderzoeken wie we al wel bereiken en wie nog niet. Hoe komen we bij de mensen uit deze laatste categorie straks wel onder de aandacht? Daar gaat Joeri een plan voor bedenken!
Joeri is een jonge professional met ervaring in het Veense culturele veld.
We zijn blij dat hij het team van MAAK komt versterken!