Toneelgroep Artis Amore
Foto
Toneelgroep Artis Amore

Ons team

Het team van MAAK is klein maar fijn, vol van ambitie en bestaat uit mensen die zich enthousiast inzetten voor alle culturele instellingen en creatieve projecten die Veenendaal rijk is (of rijk wil zijn!).
Hieronder stellen we ons graag aan je voor...


Marlon van Casteren

Marlon is de Cultuurmakelaar van Veenendaal. Ze denkt graag mee, verbindt, adviseert en helpt je met nieuwe plannen en wilde ideeën. 

Marlon is opgeleid als theaterdocent in Arnhem (2006) en volgde daarna de Master Kunsteducatie in Zwolle (2012). De eerste jaren na haar studie stond zij als theaterdocent voor de klas en gaf ze ook les bij verschillende Centra voor de Kunsten. Daarnaast organiseerde Marlon als educatief medewerker projecten voor het onderwijs bij verschillende professionele theatergezelschappen. De afgelopen 12 jaar zette ze zich in als adviseur voor het cultuuronderwijs en de theatersector in de provincie Noord-Brabant en de gemeente Amersfoort.

Als nieuwe Cultuurmakelaar duikt Marlon nu, met heel veel plezier en samen met Team MAAK, in het culturele en maatschappelijke veld van Veenendaal. Met de speerpunten uit de nieuwe Cultuurnota op zak gaat ze onder andere aan de slag met cultuur in de wijken en een levendige culturele omgeving voor jongeren.
In haar vrije tijd bezoekt Marlon graag de musea in Nederland en kijkt ze uit naar theaterfestivals zoals Oeral en Boulevard.

 


Cheraine van den Brink

Cheraine zorgt voor de zichtbaarheid van alle 'makers' (jullie!) van MAAK.
De content op de website, de berichten op social media, de agenda in de krant, posters en banners in de stad: allemaal bedacht en gemaakt door onze communicatie-expert! Naast dat Cheraine voor MAAK werkt, verzorgt ze ook de social media-kanalen van De Muzen.
Ook is ze eigenaar van haar marketing / communicatiebedrijfje Cherrie Creations, waarmee ze zich inzet voor andere (culturele) projecten en partijen, zoals Toneelgroep Pitjes United en Theater Lampegiet.
Verder is Cheraine een fanatiek Latin-danser, gaat ze graag naar het theater en wanneer er dan nog een beetje tijd overblijft, doet ze graag een spel of is ze creatief aan de slag.
 


Simone van Brummelen

Moet er iets geregeld worden? Dan moet je bij Simone zijn! Als medewerker Projecten & Evenementen zorgt zij ervoor dat culturele activiteiten in samenwerking met verschillende organisaties uitgevoerd worden. Denk aan de Oranjeweek, Plaza Cultura, het Veens Winterfeest alsook de Meetingpoints voor de Amateurkunstsector.
Daarnaast geeft Simone dansles in Ede en bedenkt en presenteert ze graag creatieve activiteiten voor groepen. Met Simone ga je het meeMAAKen!


Een keertje kennis met ons maken? Kom langs bij Spectrum voor een kopje koffie!