Foto
Project Fotoclub Camera Obscura tijdens Beeldend Veenendaal

Projecten

Aan de hand van dit overzicht geven we graag inzicht in de projecten die vanuit de diverse gelden van MAAK. (mede)gefinancierd zijn. We hopen jou als geïnteresseerde initiatiefnemer met deze succesvolle voorbeelden te inspireren en op weg te helpen!

Wil je graag advies over jouw culturele project of heb je andere vragen? Neem dan hier contact met ons op!

Eloise, de opera voor jonge mensen

Dit muziekstuk is een uitnodiging aan jonge mensen om zelf aan de slag te gaan met muziek en toneel. Én het biedt de kans om groepen in de Veense gemeenschap met elkaar te verbinden.

De Fabriek op Zondag

De Fabriek op Zondag zorgt ieder weekend voor veel gezelligheid in De Cultuurfabriek. Iedere zondag is er iets te beleven.

Sierlijk Lava

Met het project Sierlijk Lava brengt MOMO hun deelnemers met een verstandelijke beperking in aanraking met de beroepswereld van jonge professionele performers.

Cultuurlandfestival 2022

Het Cultuurlandfestival gaat om ontmoeting tussen theatermakers, muzikanten en beeldend kunstenaars in samenwerking met MOMO in de sfeervolle omgeving op hun terrein.

Zomerprogramma voor jongeren: Enjoy de Zomer

In de zomervakantie heeft Netwerk voor Jou een programma aangeboden voor en door jongeren in Veenendaal. Zo konden zij in deze periode leuke dingen doen en nieuwe skills ontdekken.

Community art project: Vuurvlinder van wol

De Vuurvlinder van wol is een Community art project dat staat voor verbinding met en tussen Veenendalers. Tijdens de Kunstroute 2023 werd het tentoongesteld in het Stadsmuseum.

Zomerconcerten V’Allure & Stick Together

Voor de vrouwen van Popkoor Stick Together en Vrouwenkoor V’Allure is er maar één ding leuker dan zingen in hun koor... en dat is samen zingen met een ander koor.

Park Klassiek

Kunstplatform Veenendaal organiseerde een klein concert in het Gedenkpark 'De Oude Begraafplaats'. De naam van het nieuwe evenement: Park Klassiek.

Jubileumjaar Fotoclub Camera Obscura 100 jaar

2023 was het jubileumjaar van Fotoclub Camera Obscura. Aansluitend hierop wilden zij iets doen voor en met de inwoners van de gemeente Veenendaal.