Cultureel nieuws

Lees hieronder het laatste en meest bijzondere cultuurnieuws dat zich afspeelt (of heeft afgespeeld) in Veenendaal.

Beeld uit de clip: Summercamp Safari

Videoclips Summercamp

De drie videoclips, die de kinderen en tieners tijdens het Summercamp in de laatste week van de zomervakantie maakten, zijn af!

Kinderburgemeester Maud reikt eerste activiteitenboekje uit

Laatste actie van Kinderburgemeester Maud

Kinderburgemeester Maud biedt het eerste boekje met leuke activiteiten voor kinderen aan op Montessorischool Aan de Basis. Het boekje staat bomvol met kennismakingsaanbod!
Helpende handen tijdens Plaza Cultura 2020

Meelopen met de Cultuurmakelaar? (stage)

Je bent een enthousiaste aanpakker en hebt altijd al een cultureel evenement van top tot teen willen leren organiseren. Dan ben je bij MAAK Veenendaal aan het juiste adres.
Kinderen kijken naar activiteiten uit boekje

Boekje met activiteiten voor kinderen

In de eerste week van oktober wordt op alle basisscholen in Veenendaal een boekje uitgedeeld, om kinderen (en hun ouders) te helpen bij het zoeken naar een leuke hobby.

Meetingpoint Kickoff Crowdfunding

Meetingpoint: Kickoff Crowdfunding

Denk je na over het financieren van een creatief (online) project via crowdfunding? Zet samen met 'voordekunst' de eerste stappen in het vormen van een crowdfundingcampagne!
Plaza Cultura 2020 - Djembéworkshop

Terugblik Plaza Cultura 2020

Het culturele seizoen is van start! Afgelopen weekend vierden we Plaza Cultura: 't Veen bruisten door toffe workshops, muzikale optredens, een prachtige Gedichtenroute en een geweldige kindervoorstelling.
Beeld Plaza Cultura

Plattegrond en laatste nieuws Plaza Cultura

Aankomende zaterdag is het zover! Zien we jou ook op het Kees Stipplein en het Thoomesplein? Als voorproefjes van het nieuwe culturele seizoen, is er van alles te doen voor de allerkleinsten, jongeren en volwassenen!
Dansworkshop Plaza Cultura 2019

Programma Plaza Cultura 2020

Op 5 september is het weer tijd voor Plaza Cultura! Een zomers, coronaproof, cultureel eventje voor alle leeftijden. Wees welkom a.s. zaterdag! Het programma:
Banner Veens Goud

MAAK's Veens Goud

Danseres Marianna en beeldkunstenaar Peter