Cultureel nieuws

Lees hieronder het laatste en meest bijzondere cultuurnieuws dat zich afspeelt (of heeft afgespeeld) in Veenendaal.

Wij zoeken een Projectmedewerker Projecten & Evenementen

Ben jij onze nieuwe collega? Solliciteer dan naar de functie Projectmedewerker Projecten & Evenementen t.b.v. de nieuwe cultuurnota Veenendaal (0,4 FTE).
Meetingpoint Diversiteit & Inclusie

Meetingpoint Diversiteit & Inclusie

Op woensdagavond 24 november vindt er een Meetingpoint plaats over Diversiteit & Inclusie. Wil je meer weten over hoe je kan bijdragen aan een inclusieve samenleving? Meld je alvast aan!

Terugblik: Zing je Zonnig Workshops 2021

Afgelopen zomer kon er weer heerlijk gezongen worden tijdens Zing je Zonnig, de workshop-variant. Iedere avond had een eigen thema: Klassiek a capella, Musical, Pop (close harmony) en Franse liederen.

Plaza Cultura zorgt voor culturele gezelligheid

Afgelopen zaterdag barstte Veenendaal van de culturele activiteiten: van breakdancen tot meezingen en van knutselen tot een muziek instrument leren bespelen. Het bruiste bijna pre-coroniaans van de gezelligheid!

Veenendaal voor Kinderen: inschrijven voor activiteiten

Wij hebben alle aanbieders van Veenendaal gevraagd om een leuke kennismaking van hun sport of creativiteit te organiseren. Waar ga jij allemaal aan meedoen?
Percussieworkshop tijdens Plaza Cultura 2020

Plaza Cultura: een cultureel feestje

Ukelele spelen, dansen, muziek maken of beeldhouwen met speksteen? Het kan allemaal op zaterdag 18 september tijdens Plaza Cultura. Het evenement is gratis en is om 13 tot 17 uur.
Knutselworkshop voor Plaza Cultura 2021

Save the date: Plaza Cultura 2021

Op zaterdag 18 september gaan we los! Op het Kees Stipplein en Thoomesplein kan je de hele middag genieten van al het culturele moois dat Veenendaal te bieden heeft.

Oud-deelnemers van Zing je Zonnig

Aanmelden: Zing je Zonnig Workshops

Er komt een vervolg op het zangproject Zing je Zonnig! Op 4 avonden in augustus worden 4 'Zing je Zonnig Workshops' gegeven. Voor welke thema's schrijf jij je allemaal in?
Helpende handen tijdens Plaza Cultura 2020

Kom jij Team Cultuurmakelaar versterken? (stage)

#STAGEALERT – Je bent een enthousiaste aanpakker, vindt het tof om te ondersteunen bij diverse plannen en helpt graag mee om deze verder uit te denken en uit te voeren.