Cultureel nieuws

Lees hieronder het laatste, culturele nieuws dat zich afspeelt (of heeft afgespeeld) in Veenendaal.

Meetingpoint Publiciteit & MAAK

Meetingpoint 1: Publiciteit & MAAK

De eerste Meetingpoint van 2020 vindt plaats op woensdag 15 april bij het Barista Café en staat in het teken van publiciteit: hoe zet je social media in en wat kan MAAK voor je betekenen?

Feestelijke opening Veenendaal Verenigd/t

Feestelijke opening Veenendaal Verenigd/t 🎉

Kom op donderdag 12 maart om 16:15 uur naar het Zwaaiplein om de opening van het project ‘Veenendaal Verenigd/t’ te vieren! Met optredens van Muziekschool de Muzen, een opvoering van...

FAQ deelnemers Bevrijdingsconcert 2020

FAQ deelnemers Bevrijdingsconcert 2020

Op 5 mei a.s. geven ruim 150 Veense zangers en zangeressen een groot Bevrijdingsconcert op de Markt in Veenendaal.

Expositie MOMO Theater in gemeentehuis

Expositie MOMO Theater in gemeentehuis 🎨

Tot 1 april kan je genieten van de prachtige foto’s en portretten en krijg een goede indruk van de onuitputtelijke creativiteit van MOMO Theaterwerkplaats in het gemeentehuis van Gemeente Veenendaal.

HOUD CULTUUR IN DE BUURT LEVEND!

Speciale jubileumeditie Anjeractie 2020 - Cultuurfonds Utrecht

Het Prins Bernhard Cultuurfonds organiseert van 24 tot en met 30 mei de 75e Anjeractie en viert dit met een speciale jubileumcollecte, omdat ze 80 jaar bestaan.

Spreker PechaKucha Night Veenendaal 2019

20x20 - PechaKucha Night Veenendaal

Op donderdag 20 februari vindt de 11de edite van de PechaKucha Night Veenendaal plaats. Tijdens deze avond geven sprekers korte, creatieve presentaties. 

Kinderworkshop Daar zit muziek in!

Museum Veenendaal sluit het Gilbertjaar 2019 op zaterdag 21 december af met de muzikale kinderworkshop. In het museum bekijken we eerst de prachtige piano’s in de mini-expositie ‘Mozart Piano Virtuoos’.

Jamsessie en gratis zangworkshop De Muzen & Vlow

Vlow0318 en De Muzen verzorgen maandelijks jamsessies op wisselende locaties. Op 28 november is Robert's Pub de locatie.

Zaterdag 16 november: de Winterreise van Schubert

Aanstaande zaterdag 16 november om 16.00 uur wordt in de Westerkerk (Goudvink 2) de 'Winterreise' van Franz Schubert uitgevoerd door Veenendaler Kees Jan de Koning (bas-bariton) en Carolien Drewes (piano)