Cultureel nieuws

Lees hieronder het laatste en meest bijzondere cultuurnieuws dat zich afspeelt (of heeft afgespeeld) in Veenendaal.

Festival ZAND Veenendaal - Foto: #DITISVEENENDAAL

Optreden tijdens Festival ZAND?

Met jullie koor optreden tijdens Festival ZAND Veenendaal op zaterdag 15 juni? Geef je dan nu op!  De line-up van Festival ZAND barst ook dit jaar weer van de meest getalenteerde klassieke musici van Nederland en daarbuiten.
Pizza-avond Cultuursubsidie 2023

Jaarkalender Meetingpoints 2024

Ontdek als amateurkunstenaar of creatieve ondernemer aan welke gratis Meetingpoints en andere waardevolle bijeenkomsten jij graag wilt deelnemen. Denk o.a. aan subsidieavonden en netwerken. Wees welkom!

Optreden tijdens UITdagend Veenendaal

Op 14 september is het tijd voor de opening van het culturele seizoen! Word jij/jouw vereniging blij van een UITdagend optreden? Word dan onderdeel van het programma en laat jezelf zien!

Zet cultureel Veenendaal op de kaart!

Draag jij het Veense culturele veld een warm hart toe en wil je meer impact maken? Dat kan! MAAK. Veenendaal is op zoek naar nieuwe leden voor de Raad van Toewijzing.

Zo verliep onze Netwerk-inspiratie borrel

We hebben een ontzettend gezellige netwerkborrel gehad bij Casa Ummi. Wat fijn dat er zoveel enthousiaste mensen uit het culturele veld aanwezig waren! Graag delen we wat sfeerbeelden. Geniet mee/na. 💛

Ik MAAK Veenendaal - Lynn de Jong

‘Al sinds mijn derde kom ik in Theater Lampegiet. Op het toneel met ballet- of toneeloptredens, maar tegenwoordig ook steeds vaker achter de schermen, zoals bij het Jongerenpanel.'
Lekkers geserveerd door Casa Ummi

Netwerk-inspiratie borrel voor het culturele veld

Graag nodigen we je op vrijdagavond 19 januari uit om samen met collega’s uit het culturele veld van Veenendaal en Team MAAK. het nieuwe jaar op een sfeervolle, inspirerende manier van start te laten gaan!
Pizza-avond Cultuursubsidie 2023

Gesloten: Pizza-avond Cultuursubsidie: van idee tot plan

Ben je een cultuurprofessional en heb je een goed idee? Of maak je onderdeel uit van een amateurkunstvereniging en heb je financiële ondersteuning nodig voor een plan? Wees er dan op 25 maart bij!
Project Fotoclub Camera Obscura tijdens Beeldend Veenendaal

Ons nieuwe projectenoverzicht is online!

Aan de hand van dit overzicht geven we graag inzicht in de projecten die vanuit de diverse gelden van MAAK. (mede)gefinancierd zijn. We hopen jou met deze succesvolle voorbeelden te inspireren en op weg te helpen!