Cultureel nieuws

Lees hieronder het laatste en meest bijzondere cultuurnieuws dat zich afspeelt (of heeft afgespeeld) in Veenendaal.

Meetingpoint: Accommodaties en Samenwerking Binnenstad

Save the date, donderdag 9 februari, voor de aankomende Meetingpoint voor de amateurkunst! Of meld je direct aan, zodat je dat maar alvast gehad hebt.

Onderzoek gemeente Veenendaal: culturele gebouwen en ruimtes

Vertel over jouw situatie als vereniging of culturele ondernemer! Is er genoeg ruimte om te repeteren, exposeren en/of op te treden? Voldoen de plekken die er nu zijn? Wat heeft een repetitie- of werkruimte nodig? Etc.

Duurzame kunst in Veenendaal

Veense kunstenaar en vrijwilliger bij Veenendaal4Fair, Eric Reede, werkt met restpartijen uit de wolindustrie. “Sterke stof om iets moois van te maken én stof tot nadenken!”

MAAK Academie: cursussen voor amateurkunstenaars

In 2023 verzorgt MAAK 3 gratis cursussen voor amateurkunstenaars. Thema's: 'Samen Slim Deelnemers Werven', 'Samen Slim Vernieuwen' en 'Branding voor Amateurkunst-groepen'. Welke cursus(sen) volg jij?

Gezocht: leden voor Raad van Toewijzing

MAAK is op zoek naar nieuwe leden voor de Raad van Toewijzing. Deze leden beoordelen de aanvragen voor de Gelden Cultuurmakelaar.

Herstelprogramma Amateurkunst Utrecht

Bekijk aan welke bijeenkomsten jij gratis wilt deelnemen om bijvoorbeeld je kennis te vergroten op het gebied van ledenwerven, zichtbaarheid, slim samenwerken, netwerken en meer!

Ik MAAK Veenendaal - De verhalen

In Veenendaal zetten veel mensen zich vrijwillig in voor kunst & cultuur. Wij zetten ze hier in de spotlight. Want sámen maken we Veenendaal. 💛

Veenendaal voor Kinderen 2022: inschrijven voor activiteiten

Wij hebben alle aanbieders van Veenendaal gevraagd om een leuke kennismaking van hun sport of creativiteit te organiseren. Waar ga jij allemaal aan meedoen?

Meetingpoint: Jaarlijkse bijeenkomst AK 2022

Op maandag 17 oktober nodigt MAAK alle amateurkunstverenigingen uit in DownTown om samen het nieuwe culturele seizoen te bespreken en in te luiden! De avond duurt van 20:00-22:00 uur.