Foto
Plaza Cultura Veenendaal

MAAK gebruik

Om blijvend cultuur te beoefenen en ontwikkelen, zijn honderden vrijwilligers, bestuurders en medewerkers in touw om dit dagelijks waar te maken. Harde werkers die wij graag op weg helpen.
Lees meer over de verschillende fondsen en gelden, doe een beroep op de gelden Cultuurmakelaar of schakel anderen in bij je zoektocht naar spullen, mensen en materialen. Neem contact op met de Cultuurmakelaar bij vragen.

Informatie

De Cultuurmakelaar verbindt partijen en helpt culture instellingen, verenigingen en initiatieven op weg.

Meer

Staat jouw project in de steigers? Wellicht komt jouw initiatief in aanmerking voor de Gelden Cultuurmakelaar of een bijdrage vanuit de Projectgelden Amateurkunst.

Meer

In Veenendaal zijn verschillende regelingen voor projecten gericht op (amateur)kunst, cultuureducatie, welzijn of verbinding. Bekijk het overzicht.

Meer

Fondsen zijn er in allerlei soorten en maten, voor grote en kleine initiatieven. Krijg meer zicht op fondsen.

Meer

MAAK. biedt meerdere manieren om via diverse communicatie-uitingen jouw activiteit, concert, voorstelling, etc. onder de aandacht te brengen bij het Veense publiek.

Meer

In 2023 verzorgt MAAK. 3 gratis cursussen voor amateurkunstenaars. Thema's: 'Samen Slim Deelnemers Werven', 'Samen Slim Vernieuwen' en 'Branding voor Amateurkunst-groepen'. Welke cursus(sen) volg jij?

Meer

Vraag & aanbod

Aanbod

Atelierruimte te huur in de Kunststeeg

11 mrt 2024 - Er is per direct een atelierruimte/werkplaats beschikbaar voor een creatieve ondernemer, van +- 15 m2 in de Kunststeeg aan het Verlaat. €250,- per maand incl. voorschot elektra. Er worden een keuken, toilet en opslagruimte gedeeld. De ruimte mag je helemaal naar eigen wens indelen. Ben je geïnteresseerd, kom dan eens kennismaken!

Vraag

Meedoen aan 'Kunst aan het Klompenpad'

29 feb 2024 - Op 1 en 2 juni genieten wandelaars en fietsers van kunst in de natuur. Deze kunst komt daar goed tot haar recht. Kunstenaars staan bij hun werken om er iets over te vertellen of werken ter plekke aan nieuwe kunstwerken. Zin om mee te doen met jouw kunstwerken? Neem dan vóór 1 april contact op!

Aanbod

Nieuwe film-, foto- en podcaststudio

9 aug. 2023 - Ontdek, creëer en inspireer bij Studio Dozijn: de veelzijdigste foto-, film-, webinar- en podcaststudio in Veenendaal! Er is een visuele achterwand aanwezig waarop je allerlei achtergronden kan projecteren.
Ook geschikt voor videoclips en voice-over opnames.
Locatie: Vendelier 3 in Veenendaal.

Vraag

Pianist gezocht!

12 apr 2023 - Locatie De Koekoek in Veenendaal wonen mensen met dementie. Op elke eerste donderdag van de maand is er een viering. Onze pianist moest helaas stoppen en dat is erg jammer, want alle aanwezigen genieten zo van de live muziek! Bent u óf kent u misschien iemand die bereid zou zijn om 1x per maand een uurtje te komen begeleiden? Heel graag!