Foto
Plaza Cultura Veenendaal

MAAK gebruik

Om blijvend cultuur te beoefenen en ontwikkelen, zijn honderden vrijwilligers, bestuurders en medewerkers in touw om dit dagelijks waar te maken. Harde werkers die wij graag op weg helpen.
Lees meer over de verschillende fondsen en gelden, doe een beroep op de gelden Cultuurmakelaar of schakel anderen in bij je zoektocht naar spullen, mensen en materialen. Neem contact op met de Cultuurmakelaar bij vragen.

Informatie

Fondsen
Fondsen zijn er in allerlei soorten en maten, voor grote en kleine initiatieven. Krijg meer zicht op fondsen.
Cultuurmakelaar
De Cultuurmakelaar verbindt partijen en helpt culture instellingen, verenigingen en initiatieven op weg.
Over MAAK
MAAK verbindt, verbreedt en verrijkt cultureel Veenendaal. Bij MAAK draait het om meemaken en waarmaken.

Vraag & aanbod

Vraag

Hulp gezocht bij Bevrijdingsconcert (geen zang)

Het is een behoorlijk karwei om het Bevrijdingsconcert en de twee repetities goed te organiseren. Hiervoor gebruiken we graag nog wat extra hulp!

Aanbod

Nieuwe Argentijnse Tangosalon in Mango's Veenendaal!

Er altijd al van gedroomd om de Argentijnse tango te dansen? Dat kan bij Tangosalon ¡Tango Mango!, waar je dit op 2 zondagmiddagen gratis kan komen doen!

Aanbod

GRATIS podium op markten in Veenendaal!

Zaterdag 7 maart opent St. Markten Veenendaal een 'Promotietent' die gratis gebruikt mag worden door muzikanten, kunstenaars en andere cultuurgerelateerde partijen.

Vraag

Gezocht: zangers voor Bevrijdingskoor 5 mei

Kan je zingen? Meld je (alleen of met je koor) aan voor het Bevrijdingsconcert op de Markt in Veenendaal. Samen, als één groot koor, vieren we de vrijheid!