Foto
Plaza Cultura Veenendaal

MAAK gebruik

Om blijvend cultuur te beoefenen en ontwikkelen, zijn honderden vrijwilligers, bestuurders en medewerkers in touw om dit dagelijks waar te maken. Harde werkers die wij graag op weg helpen.
Lees meer over de verschillende fondsen en gelden, doe een beroep op de gelden Cultuurmakelaar of schakel anderen in bij je zoektocht naar spullen, mensen en materialen. Neem contact op met de Cultuurmakelaar bij vragen.

Informatie

De Cultuurmakelaar verbindt partijen en helpt culture instellingen, verenigingen en initiatieven op weg.

Meer

Staat jouw project in de steigers? Wellicht komt jouw initiatief in aanmerking voor de Gelden Cultuurmakelaar of een bijdrage vanuit de Projectgelden Amateurkunst.

Meer

In Veenendaal zijn verschillende regelingen voor projecten gericht op (amateur)kunst, cultuureducatie, welzijn of verbinding. Bekijk het overzicht.

Meer

Fondsen zijn er in allerlei soorten en maten, voor grote en kleine initiatieven. Krijg meer zicht op fondsen.

Meer

MAAK biedt meerdere manieren om via diverse communicatie-uitingen jouw activiteit, concert, voorstelling, etc. onder de aandacht te brengen bij het Veense publiek.

Meer

In 2023 verzorgt MAAK 3 gratis cursussen voor amateurkunstenaars. Thema's: 'Samen Slim Deelnemers Werven', 'Samen Slim Vernieuwen' en 'Branding voor Amateurkunst-groepen'. Welke cursus(sen) volg jij?

Meer

Vraag & aanbod

Vraag

Dirigent/muziekcoach en muzikant(en) gevraagd

7 dec. 2022 - De Begonia's is een dames zangkoor (Nederlandstalig) uit Veenendaal. Zij zoeken een dirigent en muzikant(en).
 

Aanbod

Kantoor, les, oefen of atelierruimte

29 nov. 2022 - Op de Vendelier 5 zijn nog 3 keer, 33 m2 kantoorruimtes vrij. Deze kunnen gebruikt worden voor een atelier of bijvoorbeeld oefen- en lesruimte.

Vraag

Clubruimte gezocht

14 nov. 2022 - De Modelspoorwegclub Veenendaal zoekt een nieuwe en betaalbare locatie. Wij zoeken een ruimte van minimaal 200 m2. Zo mogelijk binnen een jaar beschikbaar.

Aanbod

Compleet Sinterklaasfeest met PiT

27 okt. 2022 - Toneelgroep PiT speelt al vele jaren Sinterklaasstukken voor kinderen bij bedrijven. Hierbij wordt een toneelstukje van een half uur opgevoerd om zo de kinderen op te warmen voor de komst van de Sint.