Foto
Plaza Cultura Veenendaal

MAAK gebruik

Om blijvend cultuur te beoefenen en ontwikkelen, zijn honderden vrijwilligers, bestuurders en medewerkers in touw om dit dagelijks waar te maken. Harde werkers die wij graag op weg helpen.
Lees meer over de verschillende fondsen en gelden, doe een beroep op de gelden Cultuurmakelaar of schakel anderen in bij je zoektocht naar spullen, mensen en materialen. Neem contact op met de Cultuurmakelaar bij vragen.

Informatie

De Cultuurmakelaar verbindt partijen en helpt culture instellingen, verenigingen en initiatieven op weg.

Meer

Ben jij een creatieve ondernemer / zzp'er in Veenendaal en wil je meer impact maken met jouw plannen? Dan is deze Meetingpoint op donderdag 30 juni er voor jou!

Meer

Staat jouw project in de steigers? Wellicht komt jouw initiatief in aanmerking voor de Gelden Cultuurmakelaar of een bijdrage vanuit de Projectgelden Amateurkunst.

Meer

In Veenendaal zijn verschillende regelingen voor projecten gericht op (amateur)kunst, cultuureducatie, welzijn of verbinding. Bekijk het overzicht.

Meer

Fondsen zijn er in allerlei soorten en maten, voor grote en kleine initiatieven. Krijg meer zicht op fondsen.

Meer

Vraag & aanbod

Vraag

Shantykoor Voor Anker zoekt dirigent, muzikanten en zangers

19 apr. 2022 - Shantykoor "Voor Anker" zoekt zangers, een dirigent, en een accordeonist of iemand die een keyboard kan spelen. Kom ons (muzikaal) versterken!

Vraag

Ben jij op zoek naar een (nieuw) orkest?!

27 okt. 2021 - Harmonie Caecilia verwelkomt graag nieuwe leden! Bespeel je een van de instrumenten in een harmonie-orkest? Kom dan gerust eens langs!

Vraag

Meehelpen met Plaza Cultura

5 jul. 2020 - Kan jij goed vlaggetjes ophangen, koffie schenken, bezoekers informeren of kunstenaars assisteren? Meld je dan aan als vrijwilliger!

Vraag

Atelierruimte gezocht!

9 jun. 2021 - Vanwege de 1,5m maatregelen zijn wij hard op zoek naar een ruimte, geschikt als atelierruimte van minimaal 75m2 in Veenendaal.