Veenendaals Koperensemble
Foto
Veenendaals Koperensemble

Vraag & Aanbod

Zoek jij, maar vind je (nog) niet? Plaats je oproep en deel! Mensen, spullen en diensten: alles wat een cultureel doel dient mag online. MAAK gebruik van kennis en spullen. Of help met jouw aanbod mee met het waarmaken van de culturele missie van een ander. 

 

 

 

 

Waar ben je naar op zoek of bied je aan?

Ik heb een vraag en/of aanbod
Zoek bijv. op 'Muziek'
Filter
Aanbod

Atelierruimte te huur in de Kunststeeg

11 mrt 2024 - Er is per direct een atelierruimte/werkplaats beschikbaar voor een creatieve ondernemer, van +- 15 m2 in de Kunststeeg aan het Verlaat. €250,- per maand incl. voorschot elektra. Er worden een keuken, toilet en opslagruimte gedeeld. De ruimte mag je helemaal naar eigen wens indelen. Ben je geïnteresseerd, kom dan eens kennismaken!

Vraag

Meedoen aan 'Kunst aan het Klompenpad'

29 feb 2024 - Op 1 en 2 juni genieten wandelaars en fietsers van kunst in de natuur. Deze kunst komt daar goed tot haar recht. Kunstenaars staan bij hun werken om er iets over te vertellen of werken ter plekke aan nieuwe kunstwerken. Zin om mee te doen met jouw kunstwerken? Neem dan vóór 1 april contact op!

Aanbod

Nieuwe film-, foto- en podcaststudio

9 aug. 2023 - Ontdek, creëer en inspireer bij Studio Dozijn: de veelzijdigste foto-, film-, webinar- en podcaststudio in Veenendaal! Er is een visuele achterwand aanwezig waarop je allerlei achtergronden kan projecteren.
Ook geschikt voor videoclips en voice-over opnames.
Locatie: Vendelier 3 in Veenendaal.

Vraag

Pianist gezocht!

12 apr 2023 - Locatie De Koekoek in Veenendaal wonen mensen met dementie. Op elke eerste donderdag van de maand is er een viering. Onze pianist moest helaas stoppen en dat is erg jammer, want alle aanwezigen genieten zo van de live muziek! Bent u óf kent u misschien iemand die bereid zou zijn om 1x per maand een uurtje te komen begeleiden? Heel graag!

Vraag

Muzikanten gezocht voor Café Chantant

20 mrt 2023 - Het Café Chantant is hét laadstation voor mensen met dementie en hun naasten. Dit maandelijkse muzikale café wordt georganiseerd door Participatiekoor Veenendaal. Zin om mee te doen? Neem dan contact op met Jet!

Vraag

Meedoen aan 'Kunst aan het Klompenpad'

13 mrt 2023 - Op 20 en 21 mei 2023 genieten wandelaars en fietsers van kunst in de natuur. Deze kunst komt in de natuur goed tot haar recht. Kunstenaars staan bij hun werken om er iets over te vertellen of werken ter plekke aan nieuwe kunstwerken. Zin om mee te doen met jouw kunstwerken? Neem dan vóór 1 april contact op met Mascha.

Vraag

Acts gezocht voor Oranjepodium!

13 feb. 2023 - Stichting Oranjedag is voor op Koningsdag op zoek naar leuke, diverse optredens voor op het Oranjepodium op de Markt. Zie jij het met je vereniging of club wel zitten om onderdeel te zijn van het programma op dit podium? Laat het dan weten!

Vraag

Clubruimte gezocht

14 nov. 2022 - De Modelspoorwegclub Veenendaal zoekt een nieuwe en betaalbare locatie. Wij zoeken een ruimte van minimaal 200 m2. Zo mogelijk binnen een jaar beschikbaar.

Aanbod

Compleet Sinterklaasfeest met PiT

27 okt. 2022 - Toneelgroep PiT speelt al vele jaren Sinterklaasstukken voor kinderen bij bedrijven. Hierbij wordt een toneelstukje van een half uur opgevoerd om zo de kinderen op te warmen voor de komst van de Sint.

Aanbod

Meer jongeren als vrijwilliger in je organisatie?

24 okt. 2022 - St. Buitenzorg neemt deel aan Oranje Fonds project De Verschilmakers. Het doel is verjongen van ons vrijwilligersbestand. In projectjaar 2 mogen we de kennis delen. Doe jij mee?

Vraag

Ben jij op zoek naar een (nieuw) orkest?!

09 sept. 2022 - Harmonie Caecilia verwelkomt graag nieuwe leden! Bespeel je een van de instrumenten in een harmonieorkest? Kom dan gerust eens langs!

Vraag

Meehelpen met Plaza Cultura

31 aug. 2022 - Kan jij goed vlaggetjes ophangen, koffie schenken, bezoekers informeren of kunstenaars assisteren? Meld je dan aan als vrijwilliger!