Veenendaals Koperensemble
Foto
Veenendaals Koperensemble

Vraag & Aanbod

Zoek jij, maar vind je (nog) niet? Plaats je oproep en deel! Mensen, spullen en diensten: alles wat een cultureel doel dient mag online. MAAK gebruik van kennis en spullen. Of help met jouw aanbod mee met het waarmaken van de culturele missie van een ander. 

 

 

 

 

Waar ben je naar op zoek of bied je aan?

Ik heb een vraag en/of aanbod
Zoek bijv. op 'Muziek'
Filter
Vraag

Dirigent/muziekcoach en muzikant(en) gevraagd

7 dec. 2022 - De Begonia's is een dames zangkoor (Nederlandstalig) uit Veenendaal. Zij zoeken een dirigent en muzikant(en).
 

Aanbod

Kantoor, les, oefen of atelierruimte

29 nov. 2022 - Op de Vendelier 5 zijn nog 3 keer, 33 m2 kantoorruimtes vrij. Deze kunnen gebruikt worden voor een atelier of bijvoorbeeld oefen- en lesruimte.

Vraag

Clubruimte gezocht

14 nov. 2022 - De Modelspoorwegclub Veenendaal zoekt een nieuwe en betaalbare locatie. Wij zoeken een ruimte van minimaal 200 m2. Zo mogelijk binnen een jaar beschikbaar.

Aanbod

Compleet Sinterklaasfeest met PiT

27 okt. 2022 - Toneelgroep PiT speelt al vele jaren Sinterklaasstukken voor kinderen bij bedrijven. Hierbij wordt een toneelstukje van een half uur opgevoerd om zo de kinderen op te warmen voor de komst van de Sint.

Aanbod

Meer jongeren als vrijwilliger in je organisatie?

24 okt. 2022 - St. Buitenzorg neemt deel aan Oranje Fonds project De Verschilmakers. Het doel is verjongen van ons vrijwilligersbestand. In projectjaar 2 mogen we de kennis delen. Doe jij mee?

Vraag

Ben jij op zoek naar een (nieuw) orkest?!

09 sept. 2022 - Harmonie Caecilia verwelkomt graag nieuwe leden! Bespeel je een van de instrumenten in een harmonieorkest? Kom dan gerust eens langs!

Vraag

Meehelpen met Plaza Cultura

31 aug. 2022 - Kan jij goed vlaggetjes ophangen, koffie schenken, bezoekers informeren of kunstenaars assisteren? Meld je dan aan als vrijwilliger!

Vraag

Hulp gezocht bij Bevrijdingsconcert (geen zang)

13 mrt 2020 - Het is een behoorlijk karwei om het Bevrijdingsconcert en de 2 repetities goed te organiseren. Graag gebruiken we wat extra hulp!

Aanbod

Nieuwe Argentijnse Tangosalon in Mango's Veenendaal!

Er altijd al van gedroomd om de Argentijnse tango te dansen? Dat kan bij Tangosalon ¡Tango Mango!, waar je dit op 2 zondagmiddagen gratis kan komen doen!

Vraag

Veenendaals Kamerkoor (VKK) zoekt hoge sopranen

Veenendaals Kamerkoor (VKK) zoekt hoge sopranen! Lees meer...

Vraag

Gezocht: Beeldend Kunstenaars voor #passietijd in Veenendaal

Wie maakt beeldend werk voor het project #passietijdinVeenendaal, bv. rondom het thema Piëta? 

Vraag

Cultuurlandfestival 2020 op 4 juli zoekt talent!

Wij hebben enkele plekken in ons programma voor acts, denk hierbij aan: korte voorstellingen, dansperformers, straat theater, muziek acts.