Aanmelden: Meetingpoint Creatieve makers

Ben jij muzikant, theatermaker, beeldend kunstenaar, choreograaf, storyteller of op een andere manier creatief aan het ondernemen in Veenendaal? Wil je meer impact maken met jouw plannen? Dan is deze Meetingpoint op donderdag 30 juni er voor jou!

ūüďÖ¬†Donderdag 30 juni¬†| Inloop: 19:30 uur, Start:¬†20:00 uur
Afronden: 21:30 uur, mogelijk om daarna (verder) te netwerken

‚úćÔłŹ¬†Aanmelden via het formulier onderaan deze pagina.
Deelname is gratis.

ūüď欆De Fazant (Brouwersgracht 1)¬†| Incl. drankje

"Cultuur speelt een belangrijke rol in de toekomst van Veenendaal: het draagt bij aan de ontwikkeling van onze inwoners, het versterkt het woon- en vestigingsklimaat én het draagt bij aan een versterkte identiteit van onze stad: we zijn trots op Veenendaal!" - Cultuurvisie 2022-2030
 

Waarom deze bijeenkomst: Wat heb je nodig?

Tijdens de Meetingpoint maken we kennis met elkaar: wie ben je en op wat voor manier ben jij bezig met cultuur? Daarnaast komen we graag te weten welke kansen je zou willen grijpen in Veenendaal. Wat heb je nodig om met jouw beroepspraktijk een grotere impact te maken? Misschien heb je behoefte aan een culturele broedplaats, aan meer samenwerking / co-creatie, kennis over het aanvragen van subsidies of wie weet heb je al een heel concreet plan dat je wilt delen. 

Grijp deze kans om tijdens deze eerste kennismaking in een open dialoog jouw idee√ęn te spuien, te inspireren¬†en vragen te stellen.¬†Alle uitkomsten van deze avond bespreken we¬†met De Gemeente. Samen met de Wethouder Cultuur, Dylan Lochtenberg, en Beleidsmedewerker Cultuur, Else Veldhuis¬†kijken we naar wat we voor de creatieve makers en culturele zzp'ers¬†uit¬†Veenendaal¬†kunnen gaan betekenen.

Waarom alleen doen, als je het samen MAAKen kan? Dus #durftevragen!

Heb je mede-makers in jouw netwerk voor wie deze Meetingpoint ook interessant is? We waarderen het enorm als je deze oproep wilt helpen verspreiden!
Neem bij (praktische) vragen gerust contact op met Marlon door een mailtje te sturen naar haar e-mailadres: cultuurmakelaar@maakveenendaal.nl


Let op: aanmelden werkt het beste via de browser Google Chrome. Word je na het klikken op 'Indienen' niet naar een volgende pagina doorgestuurd of krijg je een foutmelding, geef dan je aanmelding door via de bovengenoemde e-mail.

Aanmelden voor deze Meetingpoint: