Oud-deelnemers van Zing je Zonnig

Aanmelden: Zing je Zonnig Workshops

Zin om te zingen in de zomer? Dan hebben we goed nieuws: er komt een vervolg op het zangproject Zing je Zonnig! Op 4 avonden in augustus organiseren Noëlle Drost en Márin Kroon de ‘Zing je Zonnig Workshops’. Iedere avond heeft een eigen thema. Voor welke workshop(s) schrijf jij je graag in?

Alle zangliefhebbers opgelet! Vind jij het leuk om je te verdiepen in bepaalde muzikale thema's en houd je ervan om lekker samen te zingen? Dan is meedoen aan de Zing je Zonnig Workshops vast iets voor jou!

De workshops zijn een vervolg op het enthousiast ontvangen zangproject 'Zing je Zonnig' dat in augustus 2020 plaatsvond. Hierbij vormden twee groepen van 30 Veense (amateur)zangers 4 avonden elk een gelegenheidskoor. Om deel te nemen aan deze workshops, hoef je niet per se een oud-deelnemer te zijn, maar dat mag uiteraard wel. Iedereen vanaf 16 jaar is van harte welkom, zowel nieuwe als bekende gezichten. 😃

Zing je Zonnig Workshops

Er vinden 4 workshopavonden plaats in De Kubus (Spanjaardsgoed 5a) onder leiding van professionals Márin Kroon (Podiumpassie) en Noëlle Drost.
Geïnteresseerde Veenendaalse (amateur)zangers kunnen zich via onderstaand formulier gratis voor de workshopavonden inschrijven. De workshops hebben allemaal een andere inhoud, waardoor jij je voor 1, maar ook voor meerdere avonden kan aanmelden. Elke workshop-avond duurt 2 uur, incl. een pauze. Tijd: 19:30 tot 21:30 uur.
Tijdens de Zing je Zonnig Workshops ga je aan de slag met meerstemmige koorstukken en staat plezier in het (eindelijk weer) samen zingen voorop!
 

Waarom?

Ook tijdens de tweede lockdown was het weer een half jaar onmogelijk om live samen te zingen. Met de nodige maatregelen mag het sinds juni gelukkig weer.
Veel zangers hebben het samen zingen gemist en hun koren hebben vaak een zomerstop in juli/augustus.
Wij organiseren de ‘Zing je Zonnig Workshops’ om zo een leuke, leerzame en toegankelijke mogelijkheid te creëren voor iedereen in Veenendaal die zin heeft om een aantal gemiste zanguren in te halen!

Bij vragen over de workshops mag je een mailtje sturen
naar marin_kroon@live.nl

Oud-deelnemers van Zing je Zonnig (2)

Overzicht workshops en thema's
 

Dag Thema Dirigent
Donderdag 12 augustus Klassiek a capella Noëlle Drost
Maandag 16 augustus Musical Márin Kroon
Maandag 23 augustus Pop (close harmony) Márin Kroon
Donderdag 26 augustus Franse liederen Noëlle Drost


Let op: meld je alleen aan op data dat je zeker aanwezig kunt zijn, vanwege het beperkt aantal plaatsen van 30 deelnemers per workshop door de 1,5 meter-maatregel. Wees er dus snel bij, mocht je verzekerd willen zijn van jouw plek(jes)! Is een workshop waaraan je wilt deelnemen vol, dan kan je op de reservelijst worden geplaatst.

Aanmelden voor de workshop(s) via dit formulier:

Voor- en achternaam
Aan welke avonden/thema's neem je graag deel?