Expositie MOMO Theater in gemeentehuis
Foto
Expositie MOMO Theater in gemeentehuis

Expositie MOMO Theater in gemeentehuis

Tot 1 april kan je genieten van de prachtige foto’s en portretten en krijg een goede indruk van de onuitputtelijke creativiteit van MOMO Theaterwerkplaats in het gemeentehuis van Gemeente Veenendaal. Op 4 maart (morgen!) zal om 13:00 uur de wethouder van Cultuur, Dylan Lochtenberg, de expositie officieel openen. De reporters van MOMOupdate zullen alles enthousiast vastleggen. Kom jij ook kijken?

De expositie geeft een beeldend overzicht van de veelzijdigheid van het MOMO Theater en wat er zoal gebeurt in hun werkplaats (of daarbuiten). De kunst geeft een impressie van de verschillende theaterproducties van de afgelopen tijd, waarbij de genres toneel, dans, muziek, film en beeldend werk allemaal voorbij kwamen. Leuk!

Over MOMO Theaterwerkplaats

Het MOMO Theater is een onafhankelijke stichting waar theatervoorstellingen worden gemaakt als dagbesteding. MOMO is elke dag geopend voor deelnemers met een hulp- en / of zorgvraag, met de nadruk op mensen met een verstandelijke beperking.
MOMO onderhoudt goede contacten met de scholen voor speciaal onderwijs in de regio.

De deelnemers en medewerkers van het MOMO Theater vormen samen een kunstzinnige werkgemeenschap met veel ruimte voor ontmoetingen en inclusiviteit. Het inclusieve werken uit zich o.a. door een samenwerking met ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten en met professionele dansers en theatermakers.
De ontmoetingen komen tot stand door de grote mate van maatschappelijke betrokkenheid van MOMO. Samenwerken met School en Cultuur Veenendaal en gezamenlijke projecten met Stichting Present vindt de theaterwerkplaats belangrijk. De vele vrijwilligers bij MOMO maken de gemeenschap compleet.

Expositie MOMO Theater in gemeentehuis