Gelden aanvragen via MAAK.

Staat jouw (online) project in de steigers? Wellicht komt jouw initiatief in aanmerking voor de Gelden Cultuurmakelaar of een bijdrage vanuit de Projectgelden Amateurkunst. Met deze gelden worden nieuwe initiatieven in Veenendaal ondersteunt. Je maakt via de formulieren* op de website een aanspraak op deze gelden.

 

Gelden Cultuurmakelaar

Voor grotere culturele samenwerkingen en initiatieven die Veenendaal een stukje mooier maken. Je kan tot €5.000,- aanvragen. (Max. 40% van het totale benodigde budget.) Lees meer:

gelden cultuurmakelaar

 

Projectgelden Amateurkunst

Voor creatieve projecten en activiteiten op het gebied van amateurkunst. Je kunt het gehele jaar door een aanvraag indienen. Het toe te kennen bedrag bedraagt max. €3.000,- per activiteit. Lees meer:

projectgelden amateurkunst

 

Springplankregeling

Voor nieuwe projecten en organisaties die niet eerder aanspraak hebben gemaakt op de Gelden Cultuurmakelaar. Bij een aanvraag tot maximaal 2.000 euro komt de eis van 60% cofinanciering te vervallen. Lees meer:

SpringplankregelingVooruitkijken: alvast weten wat je allemaal moet na afloop van jouw project? Gebruik dit handige evaluatiedocument om niets te vergeten!