Gratis cursussen Excel en Cultuursensitief werken

Wist je dat Veens Welzijn een academie heeft met gratis scholingsaanbod? In eerste instantie is dit vooral bekend onder vrijwilligers uit de zorg/welzijn. Tussen dat aanbod zitten echter ook relevante cursussen voor vrijwilligers uit de amateurkunstsector! Zoals 'Werken met Excel' en 'Cultuursensitief werken'. Deelnemen? Lees hieronder hoe!

Als vrijwilliger uit het culturele veld is het mogelijk om je in te schrijven voor de twee onderstaande cursussen. Neem alle cursusinformatie goed door (klik per cursus op 'Lees hier meer' voor het volledige document) en bepaal of het iets voor je is! Overtuigd? Vul dan het bijbehorende inschrijfformulier in en stuur deze naar kirsten.benschop@veens-welzijn.nl


Cursus 'Cultuursensitief werken - over culturele verschillen'
Datum: 23 mei 2022
Opgeven vóór: 15 mei 2022

Cultuursensitief werken gaat over situaties die we als vrijwilligers / hulpverleners meemaken die buiten onze eigen belevingswereld liggen; over onszelf en onze eigen cultuur en perspectief. En over hoe we aansluiting kunnen vinden bij de doelgroep met een andere culturele achtergrond dan de onze. Lees hier meer over de inhoud van de cursus en alle praktische informatie.

➡️ Vul dit inschrijfformulier in en stuur het document op om deel te kunnen nemen aan deze cursus.
 

Cursus 'Werken met Excel - beginnen of een stapje verder'
Datum: 12 en 19 juli 2022
Opgeven vóór: 1 juli 2022

Het werken met Excel is niet moeilijk of ingewikkeld, maar het vraagt wel om enige kennis en vaardigheid. Daarvoor is deze cursus bedoeld: om het gemakkelijker te maken met Excel te beginnen en/of de vaardigheid in het gebruik van Excel te vergroten! Het is heel handig om te gebruiken ter ondersteuning van verenigingsactiviteiten in bijv. de sociale- en maatschappelijke dienstverlening en bij andere vormen van uw vrijwilligerswerk. Lees hier meer over de inhoud van de cursus en alle praktische informatie.

➡️ Vul dit inschrijfformulier in en stuur het document op om deel te kunnen nemen aan deze cursus.