Wethouder Dylan met kunstzinnige attributen
Foto
Dylan Lochtenberg - Wethouder Cultuur

Inschrijven: activiteiten voor kinderen 2022

Begin volgend schooljaar willen we weer een boekje aanbieden aan alle 5.500 basisschoolleerlingen in Veenendaal. Zo kunnen zij nieuwe hobby's uitproberen en verborgen talenten ontdekken. Help jij ook (weer) mee het boekje te vullen?

Bied jij cursussen, lessen, workshops of andere activiteiten aan voor kinderen van basisschoolleeftijd? Meld dan kosteloos jouw activiteit(en) aan. We proberen een boekje te maken met een zo breed mogelijk aanbod, dus we hopen dat je meedoet! Een mooie gratis podiumplek voor alle aanbieders.

 

Wat voor kennismakingsactiviteiten kan ik aanmelden?

  • Toegankelijk: kinderen kunnen mee doen zonder dat ze deze activiteit eerder hebben gedaan;
  • Basisschoolleeftijd: de activiteiten zijn voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar oud;
  • Proefactiviteit(en): kinderen kunnen vrijblijvend de activiteit proberen (zonder meteen in te moeten schrijven).

 

Planning

  • 9 mei: deadline aanmelden kennismakingsaanbod
  • Augustus: lancering boekje en bijbehorende inschrijfpagina
  • 1 september: start activiteiten (loopt door t/m 31 oktober)

 

Activiteiten aanmelden

Meld je kennismakingsactiviteiten zo snel mogelijk aan! Dat kan onderaan deze pagina. Vul je gegevens en je activiteit(en) in en voeg twee leuke foto’s in hoge kwaliteit toe: één liggende en één staande.

Tip: zorg voor een aansprekend, wervend tekstje van rond de 60 woorden. Hoe leuker je het omschrijft, hoe groter de kans dat kinderen zich voor jouw activiteit opgeven!

Het boekje

Het boekje wordt in de eerste week na de zomervakantie uitgedeeld. De kinderen kunnen zich via onze website voor activiteiten inschrijven. Aanbieders krijgen van ons een lijst met deelnemers. Vanaf dat moment ben je zelf verantwoordelijk voor de communicatie over de activiteit(en) en het afrekenen met de deelnemers (als de deelname niet gratis is).

Vorig jaar kon je als aanbieder meerdere activiteiten aanmelden. Om ervoor te zorgen dat alle aanbieders evenveel promotieplek in het boekje hebben, krijgt iedereen standaard één pagina. Mocht je meer dan twee activiteiten willen promoten, neem dan contact op met activiteiten@maakveenendaal.nl. Dan kijken wij hoe we jouw activiteiten passend kunnen maken.

 

Meer informatie

Heb je vragen over het activiteitenboekje of over het aanmeldformulier? Dan kun je contact opnemen met Stephanie van Zetten via activiteiten@maakveenendaal.nl

 

Feedback

Heb jij nog tips en tops over het boekje van de voorgaande jaren? Mail deze dan door naar activiteiten@maakveenendaal.nl. Op deze manier maken we ons boekje steeds beter!

We hopen samen een mooi boekje met leuke activiteiten te gaan maken!

Musical - ReZonanZ Young Voices

Inschrijfformulier activiteitaanbieders:

Gegevens organisatie

Gegevens contactpersoon

Informatie over de proefactiviteit

Doelgroep (meerdere groepen mogelijk):
Activiteiten kunnen uiterlijk t/m 31 oktober plaatsvinden
Het afrekenen van de kosten (als het niet gratis is) gaat via jullie.

*Dit kan nog tot 2 mei aangepast worden door te mailen naar activiteiten@maakveenendaal.nl

Uploaden foto's

Graag ontvangen we een liggende en staande foto van de activiteit. Goede foto's zorgen ervoor dat jouw activiteit opvalt! Zorg dus voor scherpe afbeeldingen met een zo hoog mogelijke kwaliteit. 

Slechts één bestand.
8 MB limiet.
Toegestane types: gif, jpg, png.
Slechts één bestand.
8 MB limiet.
Toegestane types: gif, jpg, png.

Toestemming

Toestemming publicatie gegevens
Hierbij verklaar ik dat de door mij ingevulde gegevens gebruikt mogen worden voor publicitaire doeleinden in het boekje voor basisschoolkinderen.