Vraag

Beeldend Veenendaal zoekt amateurkunstenaars

Beeldend Veenendaal zoekt deelnemers voor hun expositie met als thema '75 jaar Vrijheid'. Ook vrij werk wordt beoordeeld.

Beeldend Veenendaal vindt dit jaar plaats van zaterdag 21 maart tot en met vrijdag 3 april. Het thema is: 75 jaar Vrijheid. Vrij werk wordt ook beoordeeld door de vakjury en ook hiervoor zijn prijzen te winnen. De expositie door amateurkunstenaars vindt midden in het winkelcentrum plaats, in het pand in de Corridor waar vroeger de V&D was gevestigd.

Deelnemen kan in drie categorie├źn: Tweedimensionaal, Driedimensionaal en Fotografie. Ook de middelbare scholen van Veenendaal zullen weer hun mooiste werken laten zien.

Het organisatieteam is druk bezig met het zoeken naar een geschikte locatie en met de overige voorbereidingen. Dit team bestaat uit: Gea Breeschoten, Louise Poelert, Dorien Verveda, Peter Werkhoven, Biek van Galen en Joop van Schuppen.

Voor Joop van Schuppen is het de laatste keer dat hij zich op deze wijze inzet voor Beeldend Veenendaal. Na tien jaar enthousiast te mede-organiseren, vindt hij het tijd om het stokje over te dragen. Samen met de nieuwe teamleden Dorien en Peter kunnen we de komende jaren weer voort.

De vakjury van dit jaar bestaat uit: Hester Glasbergen, Jochina van Kruistum en Maarten de Penning.

Aanmelden kan nog steeds via: www.kunstplatformveenendaal.nl/beeldend-veenendaal/

Contactgegevens

bv@kunstplatformveenendaal.nl