Vraag

Cultuurfabriek zoekt bezoekers voor foto-expositie!

Ga op de foto voor het 10-jarige jubileum van De Cultuurfabriek

Op 10 oktober viert De Cultuurfabriek feest met een dag vol activiteiten!

Op zaterdag 10 oktober viert De Cultuurfabriek haar 10-jarige jubileum met een bijzondere dag vol activiteiten in het hele gebouw.
Een onderdeel daarvan is de foto-expositie ‘Parels van De Cultuurfabriek’, waarvoor nu allerlei soorten mensen worden gezocht. Doe jij mee?

Parels van De Cultuurfabriek
De foto-expositie wordt gemaakt door de Veenendaalse fotograaf Sander van Laar. Hij brengt een grote variëteit van bezoekers in beeld en interviewt hen over hun favoriete plekje(s) in De Cultuurfabriek. Op zaterdag 10 oktober is de expositie in zijn geheel te bewonderen.

Doe mee
Voor de expositie is De Cultuurfabriek op zoek naar allerlei soorten mensen: van jong tot oud, van Bibliotheekabonnees tot museumbezoekers, van kunstleners tot FabLab-whizzkids en van geschiedenisliefhebbers tot mensen die graag komen theeleuten.

Ben jij of ken jij iemand die het leuk zou vinden om deel uit te maken van deze expositie en door een professionele fotograaf op de foto gezet wil worden? Meld je dan vóór 15 februari a.s. aan bij Darinka Thijs, medewerking programmering van Bibliotheek Veenendaal. Zie haar e-mailadres hier rechts naast.

Contactgegevens

0318 58 26 69
dt@bibliotheekveenendaal.nl