Bas in de studio met de mannen van het RVM
Foto
Presentator Bas met Hans van het Ritmeester-Veenzangers Mannenkoor

MAAK! – Nieuwe, muzikale podcast uit Veenendaal

Man, wat zijn ze mooi, de liederen (o.a. #ZingjeZonnig) die er gezongen zijn in Veenendaal! MAAK je klaar voor een 6-delige podcastserie waarin we jou meenemen in de muzikale wereld van een aantal echte Veenendalers. Luister (en kijk), geniet!

Aan de hand van overkoepelende thema’s leren we meer over de muziek van onze gasten en hun liefde hiervoor. En zo willen we jou muzikaal prikkelen, vermaken en je bovenal even wegtrekken uit de Coronasleur...

Wat doet zingen met je? Hoe is het om al meer dan je halve leven bij een koor te zitten? Wat kan je overbrengen met je eigen liedjes? En we blikken natuurlijk terug op Zing je Zonnig! Beslis of je de Veense podcast wilt bekijken via YouTube of beluisteren via Spotify, Apple Podcasts of SoundCloud en ontdek het antwoord op iedere vraag en meer.
 

Playlist Zing je Zonnig

Naast dat verschillenden van de opgenomen nummers (gedeeltelijk) voorbij komen in de podcast, hebben we ook de enige echte Zing je Zonnig-playlist gelanceerd. Hierdoor kan je heerlijk naar alle (volledig opgenomen versies van de) pop- en klassieke songs luisteren, zonder het gebabbel te hoeven doorspoelen. Handig! Klik op deze woorden om naar de zonnige playlist toe te gaan. Veel (terug)luisterplezier! 

 

Afl. 6: Arjan Spies (The Kik)
 


Afl. 5: Daan van Hasselaar (Daniel Marin)
 


Afl. 4: Singer-songwriter Maya Willemse
 


Afl. 3: Márin Kroon / Zing je Zonnig
 


Afl. 2: Miriam en Noëlle Drost / Zing je Zonnig
 


Afl. 1: Ritmeester-Veenzangers Mannenkoor
 


TEASER MAAK! De Podcast