Argentijnse Tango leren dansen bij Mango's
Foto
Kees Nieuwenhuizen en Jacqueline Kips
MAAK waar

Argentijnse Tango leren dansen bij Mango's

Heb je er altijd al van gedroomd om eens de beroemde Argentijnse tango te dansen? Vanaf deze maand opent de Argentijnse Tangosalon in Veenendaal haar deuren en kan er op 2... zondagmiddagen gratis worden gedanst in de Bodega van Mango’s Cantina y Bar.

Kom kijken, of beter, kom dansen en beleef de sfeer van de Argentijnse Tango uit Buenos Aires!

De dansmiddagen vinden plaats op zondag 15 en 29 maart van 14:00 tot +/-18:30 uur. Tijdens deze middagen zijn de docenten van Argentijnse Tango Veenendaal doorlopend aanwezig voor het beantwoorden van vragen over de eerste passen of gevorderde moves.

Wil je graag echt een goede start maken met deze prachtige dans? Meld je dan via de mail aan voor de workshop ‘Serious Requests’ van 14:00 tot 15:00 uur. De kosten hiervoor bedragen € 5,-. Ontdek de verborgen Tango in jezelf! Je zult versteld staan dat je al verrassend snel met de basispassen kunt gaan dansen of met een kleine extra aanwijzing je tango extra jeu geeft! Dus, waar wacht je nog op?

Argentijnse Tango uit Buenos Aires

De Argentijnse Tango verovert in snel tempo vele harten. En dat is niet zomaar! Tango is verrassend veelzijdig, verleidelijk, pittig, nostalgisch, sierlijk, sensueel en stoer. Een fascinerende dans waar echt samen dansen (leiden en volgen) centraal staat.  
Argentijnse Tango dansen bij Mango's is laagdrempelig en voor iedereen toegankelijk. Er wordt gedanst op een manier zoals men al jaren danst in Buenos Aires.

Argentijnse Tango Veenendaal
Kerkewijk 21
3901 EA
06-17319227
argentijnsetangoveenendaal@gmail.com