Popkoor All4fun
Foto
Popkoor All4fun
MAAK waar

Popkoor All4fun

Popkoor All4fun is een leuke, enthousiaste groep mensen die van zingen houdt en diverse popnummers ten gehore brengt. Het koor is opgericht in 2000 en heeft ruim 50 leden.
Zingen zorgt voor ontspanning en na een drukke (werk)dag wordt er tijdens de repetitie-avonden hard gerepeteerd om bij optredens goed voor de dag te kunnen komen.

We treden op bij verschillende gelegenheden zoals het Amateurkunstfestival en Proefcultuur in Veenendaal, maar ook in de winter en kerstperiode zijn we als koor te horen op diverse kerstmarkten en Winterfair‘s.
Niet alleen in eigen regio maar ook daar buiten wordt er opgetreden. Eind september hebben we deelgenomen aan een korenfestival in het Brabantse Oosterhout en onlangs zijn we afgereisd naar Nunspeet om het toegestroomde publiek bij Groenrijk toe te zingen. In de reeks van optredens dit najaar zijn we behalve in Veenendaal ook te horen (geweest) in Barneveld, Bennekom, Doorwerth en Buren.

Als popkoor hebben we een heel gevarieerd repertoire, waardoor we voor diverse doelgroepen en een breed publiek gevraagd kunnen worden om een muzikale bijdrage te leveren. We zingen onder andere nummers van Robbie Williams, Claudia de Breij, Queen, Aretha Franklin, Michael Jackson en Coldplay.

All4fun is heel blij met de enthousiaste en gedreven dirigente Leonien Koster die vanaf 1 september 2018 als zangdocente en ervaringsdeskundige voor het koor staat. Leonien heeft veel ervaring  in diverse genres van muziek en werkt samen met het koor aan kwaliteit en zangtechniek.

Popkoor All4fun - Oefenlocatie Zalencentrum Eltheto
Fluiterstraat 2
3902 DK, Veenendaal
info@all4fun.nl