Onderzoek gemeente Veenendaal: culturele gebouwen en ruimtes

De gemeente Veenendaal doet de komende jaren onderzoek naar de cultuursector in Veenendaal. Het eerste onderzoek is inmiddels gestart en richt zich op culturele gebouwen, ruimtes en faciliteiten. Is er genoeg ruimte om te repeteren, exposeren en/of op te treden? Voldoen de plekken die er nu zijn? Wat heeft een repetitie- of werkruimte nodig? Welke eisen worden er gesteld aan een zaal?

Om een goed antwoord te geven op deze vragen, zijn de ervaringen van cultuurmakers en -beoefenaars essentieel. Onderdeel van dit onderzoek is daarom een grootschalige enquête onder iedereen die in Veenendaal aan culturele activiteiten deelneemt en/of deze verzorgt. Deel je ervaring en laat de wensen van jouw vereniging of van jou als culturele ondernemer meetellen in dit onderzoek!

Wij willen je daarom vragen om deze vragenlijst in te vullen:

Vul de vragenlijst in!


De vragenlijst staat open tot 10 december en invullen duurt ca. 5-10 minuten. We hebben geprobeerd om zoveel mogelijk contactgegevens te verzamelen, maar het zou natuurlijk ontzettend helpen als je de vragenlijst ook onder de aandacht kan brengen van geïnteresseerden.

Namens het gehele onderzoeksteam alvast hartelijk dank!


Neem bij vragen contact op met Sylke Clemens, adviseur kunst en cultuur bij Berenschot, via s.clemens@berenschot.nl of +31 (0) 6 2166 0433.