Terugblik: Zing je Zonnig Workshops 2021

Afgelopen zomer kon er weer heerlijk gezongen worden tijdens Zing je Zonnig, de workshop-variant. Op 4 avonden in augustus organiseerden Noëlle Drost en Márin Kroon het zangproject opnieuw, maar dit keer met een twist... Want iedere avond had een eigen thema. De deelnemers konden kiezen voor Klassiek a capella, Musical, Pop (close harmony) en Franse liederen.

Samen zanguren inhalen

De Zing je Zonnig Workshops waren bedoeld voor zangliefhebbers die het leuk vinden om zich te verdiepen in bepaalde muzikale genres en ervan houden om lekker samen te zingen. In de zomer mocht dat gelukkig weer, maar de meeste koren hebben een stop in juli/augustus. Daarom werd besloten om de Zing je Zonnig Workshops te organiseren, om zo een leuke, leerzame en toegankelijke mogelijkheid te creëren voor iedereen in Veenendaal die zin heeft om een aantal gemiste zanguren in te halen!

Het was fijn om in totaal zo'n 50 deelnemers te verwelkomen, die steeds verdeeld over de workshops meededen en zich vaak ook voor meerdere avonden hadden aangemeld. Aan al de positieve reacties merkten we dat iedereen er weer hard aan toe was en het ontzettend naar de zin had!

Bekijk hieronder de videocompilatie en de foto's voor een impressie van de zangworkshops.


Workshopavond Pop (close harmony)
 Workshopavond Franse liederen