Veens Cultureel Winterfeest met o.a. Karin Bloemen
Foto
Meedoen én luisteren!

Programma Veens Cultureel Winterfeest

Op 19 december viert de culturele sector feest! Bij het Veens Cultureel Winterfeest worden de inwoners getrakteerd op kwaliteit van eigen bodem. Van 14:00 tot 00:00 uur kan je via een gratis livestream genieten van optredens, workshops en (kinder)activiteiten.

Kinderprogramma

Zorg dat je om 14:00 uur klaar zit, met comfortabele kleren aan en een gevulde buik, want in de middag volgen de activiteiten elkaar in rap tempo op. Als opwarmer een kerstdansje om zelf thuis te oefenen, daarna ga je aan de slag met het knutselen van een muziekinstrument, kan je luisteren naar een spannend verhaal, even de deur uit voor de kerstballenjacht of gedichtenwandeling en fröbel je iets voor wat extra warmte en gezelligheid in je huis. En dat alles terwijl je in de kerststemming wordt gebracht door Veense muzikale talenten. Zie hieronder het tijdschema.
 

14:00u

        Dans mee! Kerstdansje in je woonkamer

14:30u

        Kerstliedje spelen op eigen instrument

14:45u

        Muziek!

15:00u

        Start Kerstballenjacht & Gedichtenroute

15:15u

        Muziek!

15:30u

        Grappig kerstverhaal van Jacques Vriens

15:45u

        Hoe was de wandeling?

16:00u

        Knutsel je eigen kerstlichtje, maak hier alvast je eigen papier!

16:15u

        Muziek!

16:30u

        Muzikaal-/Dansfeestje!

16:45u

        Mies van Hout leest 'Dwergjes van Tuil' van Paul Biegel

Avondprogramma

Zorg dat je om 17:00 uur paraat staat voor de Veense Culturele Pubquiz. Grootste kanshebbers zijn de teams met kinderen, ouders én opa’s en oma’s. Dus inbellen met de grootouders en knallen maar met die goede antwoorden! Vedette Karin Bloemen straalt naast lokale grootheden als Andre Heuvelman, Harmonie Caecilia en het Late Night Comedy-programma Veenendaal Lacht. Voor jongeren en aanstormend talent is er het muzikale feestje van Huiskamer Sessie. Scroll verder voor de exacte tijden!


17:00u     


    Veense Culturele Pubquiz


18:15u     


    Veenendaal on stage: Veense artiesten


18:45u     


    LAY DownTown met Andre Heuvelman


19:30u     


    Harmonie Caecilia


20:00u     


    Karin Bloemen - liedjesvoorstelling


21:15u     


    Huiskamer Sessie


22:00u     


    Veenendaal Lacht: Late Night Comedy


23:00u     


    Huiskamer Sessie


De livestream is op zaterdag 19 december gratis te bekijken op deze website, maar kan niet teruggekeken worden. Oftewel: mis het niet!

Concert van Harmonie Caecilia

Opnames Elevate

Let op: niet alle optredens uit de livestream worden daadwerkelijk live uitgezonden. Sommige Veense artiesten, die er 19 december niet live bij kunnen zijn, hebben hun act al eerder opgenomen.
De artiesten waar we het hier over hebben, zijn: singer-songwriters Maya Willemse en Noah Noordzee, vele muzikanten van De Muzen, dansers van Elevate, de MOMO Band, Kinderkoor Jedaja, Diftong, Emma Kayne & Mello Crum, FEMMEvocals en het Ritmeester-Veenzangers Mannenkoor.

De opnames van deze acts worden tussen de rest van het programma door uitgezonden tussen 14:45 uur en 16:45 en tussen 18:00 uur en 18:30 uur.